Gratis verzending boven 50 euro, gratis en passend advies, wasbare luiers

De 4 luiersystemen in 1 overzicht 

Hieronder in een schema de 4 luiersystemen met een foto en een score per systeem op absorptie, gemak en prijs. Voor meer vragen/informatie neem dan contact op met mij voor een gratis consult of om gewoon even een vraag te stellen!

Wat heb je nog meer nodig als je wasbare luiers gebruikt?

5 redenen om te kiezen voor wasbare luiers

1) Milieu --> Wist je dat 5 tot 8 procent van het restafval bestaat uit wegwerp luiers?! Nu hoor ik je denken, maar al die wasjes dan? Milieu centraal heeft onderzocht dat wegwerpluiers nog altijd 2,5 keer meer belastend zijn voor het milieu dan wegwerp luiers. Gemiddeld draagt een kind meer dan 5.400 wegwerp luiers voordat het zindelijk wordt. Met wasbare luiers heb je in totaal 24 luiers nodig van geboorte tot zindelijkheid.  Je bespaart dus een enorme berg afval als je kiest voor wasbare luiers!

Lees meer »

Het lanoliseren van een wollen overbroekje

In deze blog leggen wij je uit waarom veel ouders zweren bij een wolbroekje en hoe het lanoliseren in zijn werk gaat.1) Wolbroekjes nemen een deel van het vocht op waardoor je kind minder snel doorlekt.2) Wol heeft een zelfreinigende functie. Dit betekend dat je het broekje na de nacht uit kan hangen en dat hij 's avonds weer fris ruikt. Na ongeveer een maand gebruiken was je hem opnieuw en geef je hem weer een lanoline behandeling.3) Wol is warmte regulerend. In de zomer voelt het koel aan en in de winter lekker warm.

Lees meer »