Verzending binnen Nederland

Verzenden gebeurt via PostNL of DHL, indien mogelijk nog op dezelfde dag. Bij een besteding van meer dan € 50 betalen wij jouw verzendkosten, daaronder vragen we een bijdrage van € 4,95 voor een DHL verzending en 5,95 voor een PostNL verzending. Op de dag van verzending ontvang je een track & trace code waarmee je je pakket kan volgen, zodat je weet wanneer je je bestelling kan verwachten. 

Bij Wasbaar & Zo wordt gebruik gemaakt van nieuwe en hergebruikte verpakking. De hergebruikte verpakkingen zijn bijvoorbeeld dozen waarin wij zelf luiers hebben ontvangen, of doosjes die door anderen bij ons worden afgegeven. We zorgen er voor dat de hergebruikte verpakkingen nog schoon en stevig zijn.

Verzending naar het Buitenland

Verzenden naar België kost € 8,99 en is gratis vanaf een besteding van € 100,00. Voor verzending naar andere landen gelden weer andere tarieven, neem voor de zekerheid even contact op voor het actuele tarief.

Afhalen

Je kan je bestelling ook kosteloos komen afhalen in Zwolle een de Von Weberhof 42 in Zwolle. Vink dan bij je bestelling “afhalen” aan. Je krijgt dan van ons een berichtje waar je je vragen wanneer je het pakket wilt ophalen.

Je kan ook de bestelling afhalen bij de winkel Daentjes aan de rembrandlaan 11-1 in Zwolle of in Dalfsen bij de winkel Zussies aan de prinsenstraat 12. Het kan dan een paar dagen langer duren voordat je bestelling daar klaar ligt. Vink dan ook 'afhalen' aan en zet bij de opmerkingen waar je je pakket graag wilt afhalen. Je krijgt van ons bericht wanneer het pakket voor je klaar ligt.

 

Retouren

Je mag alle artikelen kosteloos retourneren binnen 30 dagen.  We accepteren alleen ongebruikte en ongewassen artikelen retour vanuit hygiënisch oogpunt.  Verder mag je 1 keer per 12 maanden iets gratis retourneren, de volgende keren zijn de verzendkosten voor jezelf. Dit geld niet wanneer er een artikel niet goed is geleverd of een defect heeft. Kijk voor meer informatie bij de algemene voorwaarden,

Als je iets retour wil zenden horen we dat graag van tevoren, via een mailtje naar info@wasbaarenzo.nl.

Je kunt het vervolgens retourneren naar :

Wasbaar & Zo 

Von weberhof 42

8031 PR

Zwolle