Gratis verzending boven 50 euro, gratis en passend advies, wasbare luiers

Ik ben Marije, het gezicht achter Wasbaar & Zo. Ik ben getrouwd met Mart en samen hebben we 2 jongens van 3 en anderhalf. 

Mijn eigen wasbare luier zoektocht begon toen ik zwanger was van de oudste. Ik had geen idee waar ik moest beginnen! Het is gelukkig helemaal goed gekomen, want zoals je ziet aan deze webshop is het een uit de hand gelopen hobby geworden!

Het had me veel tijd en moeite bespaard als ik de luiers had kunnen zien, en iemand me advies op maat erbij had kunnen geven. Dit is nu dan ook wat ik nu doe. Ik geef consults, informatie avonden en de luiers liggen inmiddels in 5 fysieke winkels.

Dit alles heeft als doel om ouders in aanraking te laten komen met wasbare luiers en hun te helpen bij goede keuzes en een succesvol wasbaar luier avontuur.

Mijn grootste drive is om hiermee veel afval te besparen. Ondertussen heb ik zoveel meer voordelen ervan ontdekt. Lees hier meer over in mijn blogs.

Verder ben ik Maatschappelijk werkster en daarvoor danseres. Ik hou nog steeds van dansen en zingen, de natuur en mensen om me heen. 

Wil je meer weten? Neem vooral contact met me op!